Sunday, 11 September 2011

Lady Like Lolita

Eilen minä, Kata, Anssi ja Mari olimme kaupungilla kun huomasin että lady like chic on jälleen muodissa (Ylistetään luojatarta) ja mainitsin että sitähän voisi olla kivaa yhdistää lolitaan. Mari innostui ideasta ja asia johti toiseen ja päätimme tehdä yhteistyötä jälleen kerran.

Yesterday me, Kata, Anssi and Mari were walking around the town and I noticed that ladylike chic was back in (Praise the creatoress) and said that it could be fun to mix it with lolita. Mari was excited about this and we decided to co-operate once more.

Mari käsittelee asiaa sweetlolitan kannalta omassa blogissaan ja minä huolehdin normaaliin tapaani synkemmästä puolesta.

As usual Mari took the sweeter side of things to her blog and I shall take care of the darker aspects.


Lady like lolita


1. Värit ja kuviot: Murretut sävyt ovat ehdottomasti kaikkein sopivimpia tyyliin. jos et kuitenkaan voi luopua mustasta (minä en ainakaan voi) yhdistä se luonnonvalkoisiin, tummiin punaisiin ja vaikka kultaan. Käytä kukkakuvioita, skottiruutuja tai hillittyjä rykmenttiraitoja.

1. Colours and patters: muted tones are definetly a staple in lady like chic. If you however cant give up black (I sure can't) combine it with dark reds, creams or even golds. Use florals, tartan checks or understated regimental stripes.

2. Asusteet: Tässä tyylissä vähemmän on tosiaankin enemmän. Valitse yksi tai kaksi hillittyä ja laadukasta korua joiden värit sopivat yhteen. Jos vain voit välttää sitä älä sekoita metalleja. Jokainen ladyhän tietää että se on etiketin vastaista ;). Varmista myös että kenkäsi ja laukkusi sopivat yhteen.

2. Accesories. In this style less is truly more. Pick one or two quality jewlery items which match. Do not mix metals if you can avoid it. Every lady knows that it's not appropriate ;). Make sure that your bag and shoes match too.

3. Käytä mustia pitsisukkahousuja. Ne tuovat heti jotain goottilaisen dekadenttia asuun.

3. Do use black lace tigts. They add gothic decadence to any outfit

Lady like gothic lolita


4. Kengät: Sirokorkoiset saappaat ja avokkaat toimivat aina. Panosta laatuun. Nahka on aina parempi kuin tekonahka ja kestää huomattavasti pitempään.

4. Shoes: Boots and pumps are the way to go. Invest in quality. Leather is in most cases better than faux leather. It will last longer.

5. Muuta: Valitse hillitty päähine kaiken syövän rusetin. Baskerit, lierihatut ja erilaiset hillityt hiuspannat toimivat parhaiten. Meikkaa hillitysti. Täysi goottimeikki ei toimi. Jos haluat kuitenkin laittaa punaista huulipunaa (kukapa ei välillä haluaisi?) tasapainota tyyliä tekemällä silmämeikistä vähemmän raskas.

5. Other things: Choose a subdued headpiece insted of a head eating bow . Berets, simple wool hats and hed bands will be the best choice. Wear subdued make up. If you however wish to wear red lipstick (and who wouldn't) make sure that your eye make up is simpler.

Kiitos lukemisesta. Eilisen asuja ja muuta tulossa myöhemmin.

Thank you for reading. outfits and more from yesterday, coming soon.

Mademoiselle Parapluie

2 comments: