Saturday, 31 July 2010

Arvonnan voittajat!


Arvonta suoritettiin kivoilla pienillä lappusilla. Hopeisessa kulhossa ovat helmiä tavoittelevien nimet ja pronsissessa kruunun tavoitelijat. Jännitys tiivistyy.


Helmet menevät Ilkimyslille. Onnittelut voittajalle!Kruunun taas saa Sanski! Onnittelut tännekin!

Voittajat olkaa hyvät ja lähettäkää yhteystietonne minulle joko tämän merkinnän kommenteissa tai osoitteeseen mimi.elizabetha@gmail.com.

Onnittelut vielä kerran.

Mademoiselle Parapluie.

4 comments:

 1. Wiiiiiiiiii!!!!!!!!! Laittelin sulle äsken sähköpostia :)

  ReplyDelete
 2. Sanski: Sain viestisi. Postitan palkinnon tiistaina.

  ReplyDelete
 3. Nyt on aivan pakko kysyä asiaa, joka on pyörinyt mielessäni jo pitkän aikaa. Silloin kun tutustuit (gothic) lolitaan ensimmäisen kerran, rakastuitko tyyliin heti, epäröitkö hetkeäkään ja oleko koskaan suunnitellut lopettavasi ?

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Kun tutustuin gothic lolitaan en heti voinut aloittaa koska minulla ei ollut paljonkaa rahavaroja ja nettitilaaminen oli ehdoton EI kiitos vanhempien. Tyyli oli kuitenkin rakkautta ensisilmäyksellä, en epäröinyt hetkeäkään kun lopulta sain suostuteltua vanhemmat maksamaan minulle ompelukurssin ja kankaat. Loppujen lopuksi oli kuitenkin ollut vähän omituinen jo ala-asteelta lähtien joten tyylin vaihdos vielä erikoisempaan suuntaan ei oikeastaan ollut mitenkään vaikea.
  Lopettamista en ole vielä kertaakaan harkinnut.

  ReplyDelete