Monday, 26 July 2010

Arvonta 100 lukijan kunniaksi


Ja kuten jo otsikossakin sanotaan on aika arvonnon. Säännöt ovat seuraavat.

Palkintoja on tällä kertaa jaossa kaksi. Setti helmikoruja classiceille ja sweeteille ja käsin tehty goottiloliin sopiva kruunu. Osallistujen tulee ilmoittaa kumpaa palkintoa tavoittelevat. Toki on sallittua tavoitella molempia mutta vain yhden palkinnon voi voittaa. Osallistujien on lisäksi vastattava seuraavaan kysymykseen: Mikä on teille tyylissänne SE juttu?

Arvonta päättyy perjantaina kello 20.00

So as the headline sais it's time for a giveaway! The rules are as followed.

This time we have two prizes. Pearly jewlery set for classics and sweets and a hand crafted crown for us gothier types. All participants are required to tell which prize they are going for. Of course it is allowed to go for the both but you can win only one of the prizes. To qualify to this give away you mus answer the following question: Which is THE THING in your style?

Give away ends at 8.00 Finnish time on this friday.

Mademoiselle Parapluie

27 comments:

 1. voi apua, ihan älynättejä molemmat ;______; mutta koska rakastan helmikoruja kallistun niiden puoleen.

  omassa tyylissäni se juttu on ehdottomasti kaikenlaiset hatut! En ole koskaan oppinut erityisemmin pitämään lolitalle tyypillisistä hiuskoristeista (headbowt, dressut, rusetit jne.), vaan olen aina suosinut hattuja.

  suosikkejani ovat ehdottomasti eriväriset baskerit, joita olenkin ajan kuluessa haalinut vaaleanpunaisesta laivastonsiniseen ja luumun kautta syreeniin. Käytän baskereita oikeastaan kaikkina vuodenaikoina kesää lukuun ottamatta, jolloin ykkössijan vievät erilaiset olkihatut. Niitäkin löytyy eri malleissa ja väreissä. Pidän olkihatuista erityisesti kesäisin koska ne suojaavat mukavasti auringolta.
  Talvella käytän myös mielelläni korvaläppiä, joista tämänhetkiset suosikkini ovat swimmerin valkoiset, pörröiset pupukorvaläpät. ♥

  ReplyDelete
 2. insertcake: Minäkin rakastan hattuja. Minulla onkin niitä useita ja lisäksi teen joitain hatuistani itse.

  ReplyDelete
 3. Minä tavoittelen kruunua. :) Tyylini on erittäin luova ja täysin kiinni mielialasta. Rakastan lolitaa, mutta en koe mahtuvani yhteen ainoaan tyyliin, vaan sujahdan yhtä helposti pastelliseen pupumekkoon, kuin goottiakin gootimpaan korsetti + saappaat -yhdistelmään. Sanoisin, että tyylini the thing on juurikin sen muuntautumisessa päivittäin, ja yllätyksellisyydestään. Myös värit ovat lähellä sydäntäni, sekä täydellinen asun yhteensopivuus.

  ReplyDelete
 4. Candy Starstruck: Kuulostaa todella kiinnostavalta. Itsellänikin on jonkinlainen innostus goottimaisiin saappaisiin.

  ReplyDelete
 5. Osallistun arvontaan ja tavoittelen kruunua, koska helmikoruja kaappini pursuavat jo ennestään.

  Minun tyylini juttu on ehdottomasti korkokengät! Mitä sirompi kenkä ja huikeampi korko, sitä parempi. Rakastan kenkiä älyttömyyksiin asti. Niitä ei voi koskaan olla liikaa.

  ReplyDelete
 6. Caramea: Korkokengät ovat ihania. Itsekin tunnetusti ylikäytän korkoja.

  ReplyDelete
 7. Ennen lolitaa pukeuduttuani omistin vain tavallisia vaatteita (jos unohdetaan ala-asteen 60-luvun höyrähdykset). Tarkemmin sanottuna mustiin housuihin ja t-paitoihin. Farkkuja en missään nimessä voinut pistää jalkoihini ja sen takia olin pikkukylämme "ernu", koska minulla ei sattunut näkymään puolta persettä ja stringejä. Oikeastaan nuinkin pukeutuessani tunsin olevani hieman ylpeä etten pukeutunut ja meikannut niin kuin 99% meidän koulumme tytöistä.

  Mutta silloinkin minusta tuntui että jotain puuttui. En kuitenkaan halunnut pukeutua goottiin, vaikka parin goottitytön vaatteita ihailinkin, enkä decoraan (josta vasta nimenä tiesin vuosia jälkeen päin), koska yksinkertaisesti näin sitä vain satekaaren oksennuksena toteutettuna. Harhailin onnettomana eteenpäin, koska luovana ja hieman taiteellisena ihmisenä kaipasin jotain itsensä toteuttamista ulkonäössäni.

  Jostain ihmeen kaupassa sitten löysin lolitan. Innostuin tyylistä täysin, mutta silloin minulla ei ollut oikein varaa ostaa vaatteita (90% vaatteistani koostui joko minulle ostetuista tai tätini vanhoista vaatteista). Aloin kuitenkin ottamaan hieman vaikutteita siitä, miten vain pystyin. Käytännössä housuni vaihtuivat hameisiin ja päähäni iskeytyi rusetti. Se ei silti tyydyttänyt minua, vaan odotin aikaa jolloin saisin kunnolla töitä & tukia (eli opiskelija aikaa), jolloin olisi varaa ostaa oikeasti niitä ihanuuksia.

  Ja nyt elän onnellisena sitä aikaa (ilman työtä tosin). Olen huomannut miten lolita jotenkin täydentää ja selventää persoonaani ja sitä mitä minä olen. Lolita siis täydentää elämässäni olevaa pientä koloa ja minusta se on "SE JUTTU"! Lolita ei mielestäni ainoastaan näy minussa ulkoisesti vaan myöskin sisäisesti (vaikka lolita on _vain katutyyli_).

  Hmp, tulipas paljon tekstiä, toivottavasti ei ollut tuskastuttavaa. :') Ja toivottavasti saat asiasta kiinni, olen hieman huono selittämään asioita. :S En osaa päättää kumpaa haluaisin enemmän, molemmat kuulostavat niin kivoilta. :D

  ReplyDelete
 8. Sera: Ihanasti kirjoitettu. TArinasi muistuttaa hyvin paljon omaani (60-lukuilu ala-asteella for the win!). Olin itsekin ylpeä siitä etten muistuttanut kouluni muita tyttöjä.

  ReplyDelete
 9. hi, im from denmark and i love your blog- eventhough google translate isnt the greatest!
  the thing in my style right now is bejeweled make-up, lashes, or just a few rhinestones under my eyes. i love em! (and im loving deco in the moment but thats not really a style is it) im going for the sweet/classic price. thanks^^

  ReplyDelete
 10. Itse osallistun arvontaan ja tavoitteenani on saada kumpi vain, mutta asiaan siis!:

  Välillä minusta tuntuu etten tiedä minä on juuri se minun juttuni pukeutumisessa.. Ehkä se on tavallaan sitä että pyrin taikomaan asuissani ympärilleni jotenkin "minä"mäisen ilmapiirin. Tärkeää minulle asukokonaisuuksien luonnissa on tehdä niistä juuri näköiseni, mutta jollain tapaa pukeutumisessani Se Juttu(tm) voisi olla myös eläimet. Olen heikkona eläinaiheisiin satuihin, printteihin, koruihin ja tietty itse eläimiin. Yleensä asustani kuin asusta löytyy aina jokin eläinyksityiskohta, jos ei muuta niin olen "pukeutunut" eläimenkarvoihin! :D (ei en lolitassa sentään vaan arkityylissäni..!) Ja kompaten myös Seraa lolita on minun juttuni pukeutumisessa itsestään, lolita on tuonut minulle paljon uusia ystäviä ja ennenkaikkea nostanut itsetuntoani mistä olen todella kiitollinen.. tässä kaikki tällä kertaa. <3

  ReplyDelete
 11. Cinnamonhusky: Kivaa että lolita on kohottanut itsetuntoasi.

  ReplyDelete
 12. Tavoittelen ihanaa kruunuasi :)

  Olen ollut 175cm pitkä jo ala-asteelta ja nykyään pituutta on 179cm. Olen aina halunnut pukeutua prinsessamekkoihin ja -asusteisiin, mutta kokoni takia itsetuntoni ei ole antanut siihen myöten.
  Tyylini on ollut enemmän ja vähemmän gootahtava jo noin 15 vuotta, mutta tuntuu että olen löytänyt itseni kunnolla vasta gothic lolitan ja ariston myötä. Erityisen innoissani olin löydettyäni egan, sillä se tarjosi mahdollisuuden pukeutua iälleni (27) ja pituudelleni sopivasti.
  En pukeudu vielä täysin aristotyylisesti, koska olen vasta-alkaja, mutta huomaan yhdisteleväni goottihenkisiin vaatteisiin pieniä lolita- ja aristoelementtejä, kuten tukkakruunuja, pitsihansikkaita, laukkuja ja sopivia koruja. Lisäksi meikkaan ja laitan tukkani tyylilleni sopivalla tavalla.

  Lyhyesti sanottuna: Tyylini minun itseni näköiseksi tekevät asusteet, korut, meikit ja hiukset ^^ Olen asustefriikki. :D

  Ps. Vaikka en itse "voi" pukeutua lolitaan, seuraan teitä nuorempia innolla :) Lisää asukuvia!

  ReplyDelete
 13. Tavoittelen kumpaa vaan palkintoa, kuulostavat ihanilta molemmat. x)

  "Se juttu" tyylissäni on ehkä eri tyylien sekoittaminen, eli en ikinä halua pukeutua pelkästään sweettiin tai pelkästään goottiin, vaan sekoitan aina esim sweettiä ja classicia tai lisään hieman merihenkisyyttä sailorin tai merirosvomaisuuden nimissä vaikka gothiciin. Vähän riippuu siitä, mikä fiilis milloinkin on. :) Ja jokaisessa asussa on aiina oltava jotain tosi yliampuvaa! Oli ne sitten korkeat korot, isot hiusväkerrykset tai miljoonat korut, jotain on oltava. : D

  ReplyDelete
 14. Osallistun arvontaan helmikorusettiä tavoitellen.

  Tyylissäni SE juttu on ristiriitaistaisten elementtejen yhdistäminen, esimerkiksi nykyaikainen ja vanhanaikainen. Yksi suurimmista missioistani on saada lolita näyttämään hyvältä lävistysten ja jonkun niittiasusteen kanssa. Pukeutuminen on minulle itseilmaisua ja lukeudun myöskin fiilispukeutujiin.

  ReplyDelete
 15. Sanski: Asusteet ovat todella ihania. Minulla on niitä vähän turhankin paljon, toisaalta niitä ei voi olla liikaa.

  Tiie: Kuullostaa tosi hauskalta. Yliampuvuus on kivaa.

  ilkimysli: Onnea yritykseen kuulostaa todella mielenkiintoiselta.

  ReplyDelete
 16. Olen ollut reilut viisi vuotta hyvin kiinnostunut lolitasta, mutta sitä ei ole vain ikinä tullut kokeiltua. Ajatus loleilusta kaupungilla tuntuu kauhean pelottavalta. Niinpä noin puoli vuotta sitten löysin tieni kodonaan ja oujiin, jotka molemmat iskivät minuun täysin kun niistä ensimmäisen kerran luin.

  Tyylissäni tärkeänä pidän hienoja yksityiskohtia, jotka luovat asukokonaisuuden. Esimerkiksi korut tai hiuskoristeet tekevät ns. viimeisen silauksen :D. Ja varsinkin oujissa tai jossain aristotyylisemmässä ne ovat minulle erittäin tärkeitä.

  Tavoittelen molempia, näyttävät niin ihanilta molemmat :D.

  ReplyDelete
 17. Lou: Poikatyyliä harrastavia on aivan liian vähän. Ihanaa että olet löytänyt ne! Yksityiskohdat ovat elämän suola.

  ReplyDelete
 18. Jos tähän nyt saa osallistua myös ne, joilla ei ole blogia (vielä), niin tavoittelisin kumpaa vain. :)

  Tyylini vaihtelee aika paljon päivittäin; välillä pukeudun rokahtavasti ja resuisesti, toisena päivänä todella naisellisesti koruineen, hameineen ja kampauksineen. Tyylini jatkuvan vaihtelun takia en kerkeä kyllästymään eri yhdistelmiin. Silloin tällöin sekoitan tyylissäni maskuliinisia ja feminiinisiä asusteita, jolla saa asun kuin asun näyttämään "uudelta" kokonaisuudelta.

  Blogisi, kirjoitustyylisi ja vaatetyylisi ovat aivan mahtavia! :)

  ReplyDelete
 19. Minttu: Kuulostaa kivalta. Kiva että tykkäät.

  ReplyDelete
 20. Tyylini juttu on se, että muokkaan kirpparivaatteista classic lolitaa ja yhdistelen näitä uniikkeja luomuksiani brändituotteisiin ;D
  P.S. et ette ehkä ylläty, että olen koulutukseltani pukuompelija..

  RoseAnn

  ReplyDelete
 21. RoseAnn: Kuulostaa pitkälti omalta toiminnaltani.

  ReplyDelete
 22. En osaa valita, joten osallistun molempien arvontaan!

  Tällä hetkellä tyylissäni juttuna on romanttisuus! Parhaiten viihdyn mekoissa ja hameissa, jotka minulla ovat kangaskuosien ja mallien puolesta jo itsestään romanttisia, mutta romantiikan ripauksen saa helposti yksinkertaisimpaankin farkut ja t-paita -yhdistelmään. Sen tekevät kukkaset hiuksissa, sormeen pujotettu pitsisormus ja ranteen helmikorut.

  ReplyDelete
 23. Tavoittelen helmikoruja :)

  Tyylini pääkohta on korsetti. Olenkin niitä hamstrannut vuosien varrella ennätysmäärän; lähemmäs neljääkymmentäviittä.
  Korsetteja on tietysti tullut itsekin tehtyä monenlaisia, ja myynytkin niitä olen uusien tulokkaiden tieltä.
  Korseteista pidän siksi että vaikka se on pieni vaatekappale, se on monimutkainen ja se on äärimmäisen naisellinen asuste joka tuo vartalon kurvit hyvin näkyviin.
  Korsetteja pitää siis olla jokaiseen tyyliin ja lähtöön sopivia, söpistely pinkkiä, pervobileisiin sopivaa kumia ja pvc:tä, liituraitaa officer lookkiin sopivaksi ja upeaa pitsiryöpytystä romanttiseen lookkiin.
  Vaikka kyseessä on ns: hankala ja epämukava vaate, se on silti ykkössijalla ja SE asia tyylissäni :)

  ReplyDelete
 24. Tiina: Romanttisuus on yksinkertaisesti ihanaa.

  Ventovir: Korsetit ovat minustakin todella kivoja mutta käytän niitä aivan liian harvoin.

  ReplyDelete
 25. Yksi kruunun tavoittelija lisää.

  Tyylissäni tällä hetkellä SE juttu on ehdottomasti hatut. Päänsyöjärusetit eivät juuri innosta ja headdressitkin nykyään enemmän pyöreinä kuin perinteisinä. Hatut ovat käteviä ja kauniita. Lämpiminä vuodenaikoina on tietenkin helpompi koreilla päähinellään kuin talvella, mutta silloinkin hattu tulee tarpeen - joskin hieman erilaisena.
  Hattuja minulle onkin kerääntynyt enemmän kuin tarpeeksi! Enempää ei tarvitsisi tehdä, mutta uusi hattu saa koko asukokonaisuuden näyttämään freesimmältä.

  ReplyDelete
 26. halktia: Hatut ovat yhteinen pakkomielteemme.

  ReplyDelete