Tuesday, 6 July 2010

Kesälolin ABC

Summerlita

Kesäinen kuumuus ei useimmiten salli puseron käyttöä joten järkevä loli turvautuukin joko lyhythihaiseen mekkoon tai pukee ylleen liivimekon ilman puseroa. Mekon materiaali voi olla ohutta puuvillaa tai tämän esimerkkipolyvoren tapauksessa sifonkia.

Huomatkaa myös että olen laittanut kooridnaatioon rusetin tai headdressin sijaan hatun. Kesäisin on tärkeää huolehtia varjosta ja aurinkosuojasta. Liiallinen aurinko vanhentaa ihoa ja voi aiheuttaa auringonpistoksen. On siis käytettävä aurinkovoidetta ja suurta hattua tai päivänvarjoa.

summerlita2
Tämä asu on edellistä casualimpi ja miellän sen enemmän shoppailuun soveltuvaksi kun taas edellistä voisn kuvitella käyttäväni juhlissa. Huomatkaa että asuun on valittu melko kookas laukku johon saa näppäräsi sujautettua vesipullon. Nestetasapainosta huolehtiminen on kuumalla aivan erityisen tärkeää. Molemmissa asuissa on lisäksi viuhka jolla voi luoda itselleen virkistävän tuulen vireen missä tahansa. Ystäväni on soveltanut tätä taktiikkaa pääkaupunki seudun julkisen liikenteen pätsissä.

Jos päivä on yksinkertaisesti liian kuuma loleiluun tehkää kuten allekirjoittanut ja lähtekää rannalle. Bikineissä ei koskaan tule kuumaa ja vesi virkistää kummasti. Muistakaa kuitenkin ottaa rannallekin aurinkovoiteenne ja jonkinlainen päähine. Palaminen on yksi epämukavimmista kokemuksista maan päällä.

Mademoiselle Parapluie

4 comments:

 1. Itsekin kartan aurinkoa aika järjestelmällisesti, sillä vaikken olekaan mitenkään lolisääntöjen ahkerimpia noudattajia olen iskostanut päähäni että rusketus ei sovi minulle. Rusketus kyllä näyttää kauniilta joidenkin ihmisten päällä mutta itse en usko että se minulle edes sopisi.. :/

  ReplyDelete
 2. Cinnamonhusky: Tunteemme rusketuta kohtaan ovat hyvin samankaltaiset.

  ReplyDelete
 3. Hello--I'm a follower of your blog. Unfortunately I don't read Finnish (I believe that's the language you write in? I'm so sorry if I assumed wrongly!) but I just wanted to say how gorgeous those coordinates are! As a gothic loli, I always enjoy looking at the pictures on your blog. ^^

  ReplyDelete
 4. DuskRose_Dreaming: Yes I mostly write in Finnish but I have been considering to make few English entries at somepoint. Thank you.

  ReplyDelete