Saturday, 1 August 2009

Tyyli-idolit.

Tänään ostimme Addams family-elokuvan josta muistui mieleeni ah niin ihana Wednesday. Wednesday on yksi tyyli-idoleistani (Inhoan sanaa tyyli-idoli). Hän on hyvin gootti ja edustaa kenties synkempää puolta pukeutumisessani. Joskus mietin vieläkin värjääväni hiukseni mustaksi ihan vain muistuttaakseni enemmän Wednesdayta.
Wednesday vaikutti minuun suuresti lapsena. Tyyli, luonne ja käytös olivat jotain jota ihailin kyseisessä neidissä.

Wednesdayn tyyli on hyvin yksinkertainen. Musta valkeakauluksinen mekko joka on melkein kuin koulupuku ja sileät letitetyt hiukset. Juhlissa hän pukeutuu äitinsä tavoin upeaan goottiunelmaan. Uskon kuitenkin että jos Addams Familystä tehtäisiin uudelleen filmatisointi niin Wednesday saattaisi olla lolita.
Mana on ensimmäisiä lolita-idolejani. Onhan suosikkimerkkini kuitenkin Moi-Même-moitié. Mana on se josta imen eleganssia ja ultimaattista loleutta (kyllä Mana on silmissäni the ultimate lolita).

Mana on yksinkertaisesti kaunis, elegantti ja aivan ihastuttava. Rakastan hänen tyyliään joka ei ole aivan niin supernäyttävä kuin nykyiset lolitatyylit usein ovat. Manassa yhdistyvät goottiromanttinen glamouri viktoriaaniseen sopivaisuuteen ja siksi hän on yksi tyyli-idoleistani (Inhoan yhä edelleen mutten parempaakaan keksi).

Nämä kaksi ovat varmaan tärkeinmmät tyyli-idolini tällä hetkellä. Lisäksi arvostan Diorin 50-luvun estetiikkaa ja viktoriaanista pukeutumista. Toiveeni olisi saada turnyyri seuraavaan lolitahameeseeni. Suunnitelmakin on jo valmiina. Toivottavasti se vain onnistuu.

Mademoiselle Parapluie

No comments:

Post a Comment