Thursday, 20 August 2009

Moi-même-Moitien talvitakit

Takit ovat Moitien peruslinjaa tosin yllätyksenä on että vyötäröä on hieman korotettu. Linja on tyttöimäinen ja synkkä. Minua se muistuttaa vanhojen kauhuelokuvien pikkutyttöjen takaista. Takissa on myös jotain viktoriaanista. Elegant gothic lolita-takkia saa mustana ja sinisenä.


Takki takaa ja sivulta. Takana on rusetti jolla kokoa voi hiukan säätää. Helman röyhelö on myös hyvin viehättävä. Sivukuvassa näkyy myös hihan pitsi.


Kaulus turkiskaulurilla ja ilman sitä. Kaulurissa on moitién hyvin tutuksi tullut ruusuyksityiskohta ja risti sen alla. Takin napeissakina on jonkinlaista koristelua joka tekee kaulurittomastakin versiosta mielenkiintoisen. Korkea kaulus myös sopisi suomen ilmanalaan.


Sininen versio on sikäli mielenkiintoinen koska se herättäisi huomiota. Sävy on tietenkin se sama moitién sininen jonka me kaikki tunnemme niin hyvin ja jota rakastamme suuresti. Sinisessä takissa myös turkiskaulurin ruusut ovat siniset tosin hiukan tummempaa sävyä.

Yleisesti ottaen moitién vuoden egl-takki on hyvin suloinen ja olisi ihanaa saada se mutta varojen vähyydestä johtuen vanha Fanplus-friendin takkini saa palvella ainakin vielä tämän vuoden. Ja ainahan on mahdollisuus hankkia jotain muuta suosikkibrändiltäni. Ainakin sukat on luvassa lähitulevaisuudessa. (Kukkaisvaras oppi ettei kannata väittää etten pysty neulomaan kuuttakymmentä senttiä neljässä päivässä.)

Vuoden EGA-takki vaikuttaisi olevan hiuka piraattihenkinen. Voisin kuvitella sen jopa AatP:n mallistoon.

Takin mielenkiintoisin osuus on minun nähdäkseni edessä oleva epäsymmetrinen leikkaus. Ratkaisu on mielenkiintoinen ja tuo lisää takin piraattimaiseen viehätykseen. Kyseistä viehätystä lisäävät myös kauluksen napit

Itse en takkia käyttäisi mutta Kukkaisvarkaalle se varmaankin sopisi. Hän on kuitenkin päättänyt etsiä jotain edullisempaa kuin moitié.

Kiitos huomiostanne vaikka postaus olikin suunnatonta brändin palvontaa.

Mademoiselle Parapluie

9 comments:

 1. Mielestäni Moitién takit ovat aina olleet ihania, mutta tämän vuoden mallisto on ehkä herkullisin pitkään aikaan. Sininen on todella kaunis ja hyvää vaihtelua perusmustaan. Tietääkseni ainakaan millään muulla brändillä ei ole ollut sinisiä talvitakkeja aikaisemmin...
  Ostaisin ehdottomasti myöhemmin syksyllä, kun on rahaa, mutta miksi takkejen täytyy olla myynnissä vain rajoitetun ajan?!

  ReplyDelete
 2. Vaikka en gothiciin pukeudukaan, ovat nuo takit ihan hirveän upeita!
  Olin missannut ihanan blogisi kokonaan, mutta nyt liityin heti lukijaksi~ :D

  ReplyDelete
 3. Rosemaria: Sininen talvitakki olisi todella repäisevä. Olisipa vain myynnissä kauemmin niin hankkisin itsekin. Oletko jo nähnyt talvimalliston.

  Dotto: Tervetuloa.

  ReplyDelete
 4. Tuo Sininen talvitakki....♥

  ReplyDelete
 5. Minä pidän todella patjon ensimmäisestä mustasta versiosta! <3

  ReplyDelete
 6. The blue one would bring out your shining, bright eyes in a most certain, fabulous way, Lady Dark.

  ReplyDelete
 7. Conciar: I thank you greatly for your kind words but still I can not afford it. Fortunately there is something else blue coming my way.

  ReplyDelete
 8. Hello, I'm so glad I found your blog! Your style is so elegant.

  ReplyDelete
 9. Maria: Thank you. I always have liked your's too.

  ReplyDelete