Wednesday, 15 July 2009

Teekutsut II

Teekutsumme, joiden piti alunperin olla Herttoniemen kartanonpuistossa, siirrettiin sateen takia kahvila Kappeliin, Esplanadin puistoon. Otimme melko syrjäisen pöydän mutta jouduimme tästä huolimatta matkailunähtävyydeksi.

Paikalla olivat neidit Parapluie, Friandise ja Absurde ja kuvaajana toimi Kukkaisvaras. Kahvilassa nautimme herkuista ja vanhanaikaisista seurapeleistä joita emäntämme Mademoiselle Friandise oli valmistanut etukäteen.


Kahvilasta siirryimme Kamppiin hiukan ostoksille ja kuvaamaan. Koska Kukkaisvaras ja minä olimme jo suorittaneet tarvittavat ostokset emme ostaneet mitään. Mademoiselle Friandise sen sijaan hankki itselleen uudet upeat saapikkaat.

Emme näe pahaa, emme kuule pahaa, emmekä puhu pahaa.

Kampista siirryimme hurmaavaan teekauppaan jonka Kukkaisvaras ja minä olimme löytäneet aiemmin viikolla. Jokainen kutsutuista neideistä osti kaupasta teetä. Myyjä oli hyvin ystävällinen ja antoi meidän ottaa kuvia kaupassaan. Ostin kaupasta viikon aikana yhteensä kolmea teelaatua ja luulen että putiikista tulee osa virallista Helsinkikierrostani.


Lopuksi vielä asukuva.
Hattu: Itsetehty
Koru: Lahja
Paita Vintage
Hame: Moitié
Sukat: Random
Kengät: Gabor

2 comments: