Saturday, 31 December 2011

MuseovierailullaKävin eilen ystävieni kanssa Sinebrycoffin taidemuseossa. Jorma Purasen näyttely oli todella hieno ja pysyvä näyttely suorastaan eeppinen. Pidin Purasen, vanhoista maalauksista ottamista valokuvista, vaikkakin itsemaalaukset ovat minusta kauniimpia. Pysyvässä näyttelyssä olin erityisen ihastunut epookkisisustuksiin joiden lomaan näyttelyn taulut oli asetteltu. Tuntui melkein että ryhmämme olisi kuulunut sinne. Jos teillä on aikaa ja mahdollisuus käykää ehdottomasti tutkimassa paikkaa.

Yesterday me and my friends visited Sinebrycoff Art museum. We went to see Jorma Purase's photographic exhibitons and the permanent collection. I Loved the photographs from old painting but did like the actual paintings even more. Also the period accurate decores were absolutely amazing. If you eever have the time and a chance do check the museum out.


Jälkeen päin menimme nauttimaan virvokkeita Bulevardin kahvisalokiin. Valitettavasti petyimme jälleen. Ei hyvää teetä täälläkään. Vakiokahvilan etsiminen siis jatkuu. (Myöhemmin poistimme teen himomme vierailulla vanhassa kunnon The Ouncessa. Vieraskirjasta oli kiva bongata tuttuja. XD).

Afterwards we went to get some refreshments from Bulervardi's coffee salon. But our hopes were again disapppointed. No good tea here either. Our search for a favorite spot continues. (Later we went to the Ounce to extinguish our thirst for tea. It was fun to spot aquitances from the guest book. XD).

Kasvokuva

Portrait


Mitä ylläni oli/What I wore:

Hattu/Hat: Vintage
Helmikaulakoru/Pearl necklace: Joulukylästä/ From the locan Christmas Village
Helmirannekoru/Bracelet: Vintage
Paita/Shirt: Random
Leninki/Dress: Juliette & Justine
Kengät/Shoes: Random


Tässä vielä tarkempi kuva rannekorustani. Sain sen isoäidiltäni. Hänelle se on liian pieni ja minulle liian suuri. Pelkään jatkuvasti kadottavani sen.

Here is a more detailed shot of my bracelet. It wa given to me by my Grand mum. For her it was too small and for me it is too large. I constantly fear that I will loose it.


Mademoiselle Parapluie

10 comments:

 1. Beautiful shots! I especially love your outfit! Very classy! Thanks for sharing =)

  ~ Kieli ~

  ReplyDelete
 2. Your dress is gorgeous, i adore their designs (hate the sizes!). You looked very pretty as usual!

  ReplyDelete
 3. Redtonic: Thank you very much. I absolutely love Juliette & Justine. It's currently my favorite brand.

  ReplyDelete
 4. Voi itku, miten kauniilta näytät ! Mekkosi on aivan ihana !

  ReplyDelete
 5. Arvon Mademoiselle Parapluie, minulta löytyisi kaukaisena tyylisi ja elämäntyylisi ihailijana juuri Sinulle kysyms, johon toivoisin saavani vastauksen. Haluaisin kovasti aloittaa teeharrastuksen. Mitä minun kannattaisi mielestäsi hankkia näin aluksi? Mitä keittotarvikkeita suosittelet, ehkäpä tiettyä teelaatua? Lisäkysymyksenä lolitaan liityen, millainen henkilö voi mielestäsi olla lolita? Voiko rasavilli, huonokäytöksinen nuori tyttö muuttua ihanteelliseksi, hyväkäytöksiseksi neidoksi kauniine laatuvaatteineen ja bränditoiveineen? Kiitokseni jo etukäteen

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: Kiitos ystävällisetä kommentistasi. Teeharrastuksen aloittaminen on hyvin helppoa. Oikeastaan tarvitaan vain kuppi, siivilä ja kattila. Jos haluat voit myös hankkia kannun. Aloittelijalle helppoja laatuja ovat mustetut mustat teet, joit löytyy irtoteenä ihan tavallisista kaupoistakin. Tietysti jos olet kyllin onnekas asuaksesi asiantuntevan teeputiikin lähellä (Esim The ounce Helsingissä tai Mokkamaa Joensuussa) kannattaa vierailla sellaisessa. Sieltä saat parhaat neuvot maun suhteen.
  Itse suosittelisin jotian makua josta olet pitänyt vaikka hedelmissä. (Oma suosikkilaatuni aloittelijana oli perinteinen Earl Grey joka on helppoa löytää.)

  Muutamia hyödyllisiä linkkejä:

  Teen ystävien yhdistys
  http://www.teenystavat.fi/index.php?page=teen-ystaevaet-ry

  Blogini teepostaukset joista löytyy myös lisää linkkejä:
  http://parasolobsession.blogspot.com/search/label/Tee

  Toiseen kysymykseesi voin vastata että se on mahdollista. Olin itse nuorempana poikatyttö ja pukeuduin vain verkkareihin enkä oikeastaan osannut käyttäytyä. Kyse on vain asenteen muutoksesta ja mielenkiinnon kohteiden muutoksesta. Naisellisuus ja tyttömäisyys ovat hankittuja ominaisuuksia joita voi kehittää.

  Toivottavasti vastauksestani oli apua.

  Mademoiselle Parapluie.

  ReplyDelete
 7. Tervehdys.

  Pidin kovasti edellisestä postauksestasi, meillä kun vaikuttaa olevan likipitäen samat arvot, kiitos inspiraatiosta. Nyt ehkä minäkin jaksan työskennellä kovemmin hienoksi leidiksi tulemisessa- meillä on lähes kymmenen vuotta ikäeroa, joten olen sinua paljon jäljessä. Olen vasta naiseuden alkumetreillä, harjaannutan tyylisilmääni, opettelen käyttäytymään paremmin ja annan rauhaa kauneudelle. Onneksi tämä ei ole kisa.

  Toiseksi, saako Ouncensta myös hyvin mietoja teelaatuja? Itse olen juuri alkanut kiinnostua teestä ja monia erilaisia laatujakin olen kokeillut, mutta kaikki tuntuvat liian karvailta. Vai onko jotenkin epäsoveliasta hauduttaa teetä vain hetki? Kerran haudutin mietoa vihreää teetä noin puoli minuuttia ja lisäsin siihen vielä tilkan hunajaa, ja pidin siitä.

  Kiitos ihanasta blogistasi- olet eittämättä elegantein ja tyylikkäin lolita, johon olen koskaan törmännyt. Inspiroit aina ja saat minut unelmoimaan aina hiukan kauniimmasta elämästä.

  Ja on aivan pakko kertoa, että kun tapasimme ofeliassa, tärisin kuin haavanlehti, kunnes sinä satuit paikalle. Sinusta huokuu sellainen äidillinen lämpö, etten kykene edes kuvailemaan sitä. Olet minun ihanteeni lolitana, mutta etenkin ihmisenä.

  ReplyDelete
 8. Hortensia: Kiitos kovasti kuniista sanoistasi ja mukavaa että ladyiden arvostajia löytyy muitakin.

  the ouncesta on niin suuri valikoima että jokaiselle löytyy varmasti jotain mieluista. Kuvailet vain myyjälle mieltymyksiäsi, hän osaa varmasti etsiä sopivimman laadun.
  Itse koen että tee tulee hauduttaa juuri sellaiseksi kuin itse haluat sen hauduttaa. Pidän itsekin melko miedosta haudutuksesta, jonka muuten sa aikaan myös vähentämällä teenlehtiä.

  Kitios vielä kerran ystävllisistä sanoistasi, toivottavasti tapaamme uudelleenkin.

  ReplyDelete