Thursday, 24 March 2011

Askastelua ja teetä.

Järjestin lauantaina yhdistetyt teekutsut ja askartelukutsut. Minulla oli ryhmäkuvakin mutta olen onnistunut hukkaamaan sen koneeni syövereihin. Tässä kuitenkin pari kuva minusta ja Susannasta joka oli kaunis Innocent worldin mekossaan.

At saturday I hostd a combined tea- and craft party. I had a groups shot but unfortunately I eem to have stored it some where very deep into my picture folders. Anyways, here is a picture of me and Susanna in her lovely Innocent world dress.

Suurin osa omaa asuani on itsetehtyä, ainoastaan paita, kaulakoru, sukat ja kengät tekevät poikkeuksen. Ostin mekon kankaan internetistä koska suomesta ei tunnu löytyvän tuon tyylistä gobeliinia. Mekko onkin virallinen Mymmelimekkoni.

Most of my outfit is hand made. Only the shirt, the socks, the boots and the necklace are bougth. I found the dress fabric online because one can't find this kind of gobelin in Finland. The dress is my official Mymmelidress.

Kiitos vielä kerrran kaikille miittiin saapuneille. Toivottavasti näemme taas pian.

Mademoiselle Parapluie

6 comments:

 1. Kaulakoru mätsää ihanasti mekkoon! :D

  ReplyDelete
 2. That dress is amazingly similar to a Victorian Maiden dress. I honestly thought it was VM at first! Gorgeous fabric.

  ReplyDelete
 3. Mulle tuli myös mieleen VM tosta mekosta. Pidän sen leikkauksesta muuten kovasti, ja sun sukkahousut, huivi ja hiuskoriste sopii kivasti yhteen.

  ReplyDelete
 4. Ihana kuviointi mekossasi tosiaan!<3 Pidän muutenkin asustasi kovasti, se on niin kaunis ja levollinen, mutta persoonallinenkin. Kivaa vintage meininkiä! :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos kohteliaisuudesta. Pidin myös todella paljon mekostasi. Gobeliinikangas on niin kaunista!

  ReplyDelete
 6. Caramea: Kiitos

  Maria: Thank you. It has the some of the same esthetics as Victorian Maiden's creations.

  Kaino: Kiitos. Jotnekin virkatut jutut nappaa todella paljon tällä hetkellä.

  Pau lau mau: Kiitos. Johtuu varmaan vintagepaidasta...

  Elfie: OLe hyvä ja kiitos.

  ReplyDelete