Monday, 1 March 2010

Täydellisen alushameen metsästys.

Täydellinen alushame on jotain jota jokainen lolita etsii jatkuvasti. Vaikka vanha alushameesi olisi puffuttava, kohtuullisen toimiva ja muutenkin ihan kiva niin aina pyritään etsimään jotain parempaa, kauniimpaa, täydellisempää siltä varalta että entinen täydellisyys lässähtää.

Täydellisen alushameen ominaisuudet

 • Puffuttaa omien henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Jotkut kokevat että puffumpi on muhkumpi mutta niitäkin löytyy jotka suosivat hillittyä A-linjaa
 • Kestää päivän jopa samettihameen alla lässähtämättä. Aina ei ole tarjolla naisten huonetta jossa elvyttää kuollutta alushametta.
 • Pysyy kohdillaan. Ei ole mukavaa jos alus hame tupsahtaa esiin kesken intensiivisen kuvaussession (tilanne huomataan poikkeusetta vasta kotona ladatessa kuvia koneelle. Ja sitten tekisi mieli kirota).
 • Istuu vyötäisiltä. Mitä järkeä on ahtautua järjettömän pieneen lolimekkoon jos alushame luo sinulle vatsamakkaran?
 • Hengittää. Mikään ei ole hassumman näköistä kun tuskallisesti hikoileva lolita. Ripsivärin ei kuulu valua poskille alushameen takia.
 • Miellyttävää materiaalia. Kellään ei ole kivaa jos alushame raapii sääriä.
 • Hiljainen. Pieni kahina ei haittaa ketään mutta moottorisahalta kuulostava alushame pilaa muuten suloisen/elegantin yleisvaikutelman.
 • Esteettiset funktiot: Sievä väri ja ulkonäkö ovat aina plussaa kunhan se ei syö alushameen toimivuutta.

Täydellinen alushame on kuin graalin malja. Lähes mahdoton saada ja niin haluttu että lolitat ovat valmiita surmaamaan lohikäärmeen, pelastamaan prinsessan ja suutelemaan sammakkoa saadakseen sellaisen. Juuri kun luulee viimein löytäneensä sen ihanan, suurenmoisen alushameen, huomaa että se raapii ja takertuu hameeseen, valuu minkä kerkiää ja lässähtää kolmen ensimmäisen ulko-ovesta otetun askeleen aikana. On aika aloittaa täydellisen alushameen metsästys uudelleen.

Mademoiselle Parapluie

2 comments:

 1. Tuo on ihan totta, olen itsekkin miettinyt että mistä materiaalista sen voisi tehdä; tavallinen tylli ei kestä mitään. Jokin kovempi kangas joka pysyy muodossaan, esimerkiksi tafti, sitähän jotkut tunkevat tuollasiin hameisiin, mutta sekään ei tunnu riittävältä. Tiedä sitten :)

  ReplyDelete
 2. Oikein kova tafti voisi toimia koska se melkein seisoo itsekseen.

  ReplyDelete