Thursday, 11 March 2010

Closet child.

Olen nyt tilannut Closet childilta kolme kertaa ja ajattelin että olisi aika ilmaista mielipiteeni kyseisen putiikin asiakaspalvelusta ja tilaamisesta.

Tilaaminen

Closet child on siirtänyt kansainväliset asiakkaansakin osaksi ostoskorijärjestelmäänsä. Järjestelmä on melko monimutkainen ja ostaminen vaatii kaupan asiakkaaksi rekisteröitymisen, mutta closet child on luonut itse hyvät, selkeät, englanninkieliset ohjeet.

Tilauksen jättämisen jälkee closet child lähettää ensin tilausvahvavistuksen japaniksi ja myöhemmin englanniksi. Englannin kielisestä vahvistuksesta selviää postikulujen määrä ulkomaille. Tähän vahvistukseen tulee vastata ensimmäisellä ostokerralla kahden päivän kuluessa. Palaaville asiakkaille Closet child varaa tuotteitaan pitempiäkin aikoja.

Itse maksoin kaikki tilaukseni paypalilla. Closet child lähtti maksupyynnön paypalosoitteeseeni kun olin vahvistanut ottavani varamaani tuotteet. Kun maksu on hoidettu Closet child lähettää sähköpostin jossa ilmoitetaan tilausen lähteneen ja annetaan tilauksen seuranta numero.

Tilauksistani vain yksi on jäänyt tulliin mutta suosittelen kuitenkin varautumaan maksamaan tullit koska lolitavaatteet eivät ole sieltä halvimmasta päästä ja tulli tykkää napsia meiltä rahaa niistä. (Mielipiteeni tullin toimintatavoista jääköön salaisuudeksi vielä tässä vaiheessa)

Palvelu

Closet childin palvelu on ystävällistä, asiallista ja nopeaa. Sen suhteen minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa.

Pakkaus

Closet child pakkaa tuotteensa tukeviin pahvilaatikoihin ja muovipusseihin. Periaatteessa systeemi on hyvä mutta joskus käy niin onnettomasti että postilaitos käsittelee laatikkoa kovakouraisesti ja se hajoaa. Tilanne on melko ikävä koska tällaisiin tilanteisiin liittyy vaatteen hajoamisen riski. Omat vaatteeni ovat kuitenkin tulleet perille ehjänä joten minulla ei ole valittamista pakkaamisen suhteen.

Laatu

Closet child myy käytettyjä brändivaatteita joten oletusarvoisesti laadun pitäisi olla kohdallaan. Käytetyissä vaatteissa saattaa kuitenkin olla käytön jälkiä jotka voivat olla mitä tahansa pienest kulumasta aina repeilleisiin pitseihin asti. Closet child kuitenkin ottaa valokuvat jokaisesta mahdollisesta viasta joten asiakas tietää aina mitä ostaa. Omissa tuotteissani ei ole ollut mitään virheitä sivuilla kuvattujen lisäksi.

Tuotteet vaikuttavat lisäksi vastapestyiltä ja niissä on raikas tuoksu, joka ei aina ole itsestäänselvyys.

Loppusanat

Ei voi sanoa muuta kuin että suosittelen. Kannattaa kuitenkin olla nopea jos näkee jotain Ihastuttavaa koska Closet childin valikoima vaihtuu nopeasti.

Closet child

Mademoiselle Parapluie

7 comments:

 1. Millainen toi paypal muuten on?:O tai miten sinne pystyy rekisteröitymään/luomaan tunnuksen?Ja miltä sivulta?:) Kiitos jo nyt,jos vastaat tähän! ~Anni

  ReplyDelete
 2. http://www.retropelihuolto.com/ulkomailta.htm#Paypal2

  Suomenkielinen ohje rekisteröitmiseen silloin kun ei omista korttia.

  https://www.paypal.com/

  Paypalin etusivu.

  ReplyDelete
 3. jos ei omista luottokorttia, mutta omistaa paypalin, voiko silloin tilata nyt esim. Closet Childista? Kun joku muistaakseeni sanoi että täytyy olla luottokorttiin kiinnitetty paypal jos meinaa tilata japsilandiasta vaatteita. Mutta hieno kirjoitus, josta on varmasti apua CCtä tilausta suunnittelevalle. Itse pelkäsin tuota monimutkaisuutta.

  ReplyDelete
 4. Minun paypalissani ei ole luottokorttia ja kolmesti olen tilannut Closet childilta.

  ReplyDelete
 5. : O kauanko closet childilla kestää lähettää maksupyyntö paypaliin?

  ReplyDelete
 6. Anteeksi kauheasti kun kysyn >____< Olen vasta ensimmäistä kertaa tilaamassa Closet Childilta, ja olen ongelmissa jo käyttäjäksi rekisteröitymisessä.. Tiedän, että siellä on ne jutut englanniksi ohjeistettuna, mutta siltikään en ymmärrä. Siihen zip cord kohtaan pitäisi kai laittaa jotain numeroita kortista (????), mutta mitä pitäisi tehdä, kun se ei hyväksy yhtään mitään siihen kohtaan? D':

  ReplyDelete
 7. Ite laitoin just vähän aikaa sitten tilauksen cc:lle, ja tilaan ekaa kertaa sieltä. Nyt oottelen sitä englanninkielistä sähköpostia. Kiitos noista pienistä ohjeista, ne auttoivat tosi paljon! :3

  ReplyDelete