Saturday, 27 March 2010

Kevätasusteet

spring accesories galore
spring accesories galore by Mimi_elizabetha featuring Monsoon accessories

Eli on jälleen kerran perinteisen asustepostauksen aika. Tämä on viimeinen vuodenaikoja koskevasta sarjastani ja päivittää jälleen kerran uudet kiinnostuksen kohteeni.

1. Haltiat: Eritoten koruissa haltiat ovat alkaneet kiehtoa minua kovasti tämän kevään aikana. Kenties Tarun sormusten herrasta lukeminen/katsominen on vaikuttanut asiaan mutta haltiamaiset korut ja muut tavarat ovat jälleen alkaneet kiinnostaa.

2. Bonnetit: Hattuihmisenä ja lolitana tämä oli ennemmin tai yöhemmin edessä. Bonnetit ovat viktoriaanisia, kauniita ja hyvin kiehtovia.

3. Viktoriaanisuus: Viktoriaanisen ajan vaatteet, sisustus ja eritoten kengät ovat hurmaavia. Tuollaiset pitsinilkkurit on saatava.

4. Violetti, purppura, jalokivisävyt: Tahdon ehdottomasti violetin lolitamekon. Mieluiten samettia tai silkkiä. Tulee keskittyä luksukseen niin kyllä arkikin sitten sujuu.

5. Ruusut:
Koruina, silkkisinä miten vain ruusuja on oltava.

Näiden lisäksi erikoiset päähineet ja omalaatuiset pannat kiehtovat mieltäni. Lisäksi kaipaan näyttäviä koruja ja jotain kevyttä boleroa tai huivia. Sifonkinen kirjailtu olisi hyvin ihana.

Mademoiselle Parapluie

3 comments:

  1. Bonnetit jyräävät! :D Myös molemmat kengät ovat ihania. Ja usko tai älä, minäkin rakastan jalokivisävyjä! Jo pelkkä nimi on hurmaava, jalokivisävyt... :D *-*

    ReplyDelete
  2. Caramea. Kiitos. Voisimme ehkä tehdä Twinit jalokivisävyisillä mekoilla hmm?

    ReplyDelete
  3. Kuulostaa hyvältä idealta. :D

    ReplyDelete