Sunday, 21 October 2012

Give away: Tea time! CLOSED!


In honour of my 200th post I am hosting a give away!

Prize
Tea of course. Winner will receive two different blends.
Darjeeling: The champagne of the tea world, gentle flowery black tea.
Geisha tea: A black Ceylon tea flavored with passion fruit, green tea and quova.

Rules
1. Be a follower of my blog. 
2. Answer this question: What is your best memory about tea?
3. The winner will be announced on 31.10.2012.

Good luck.

Mademoiselle Parapluie

32 comments:

 1. Haluaisin osallistua arvontaan!

  Parhaita muistoja liittyen teehen on niin paljon, että on mahdotonta pomia vain yhtä. Kaikki kerrat, jolloin juomme teetä tyttöporukalla, joko Unssissa tai jonkun meidän kotona, ovat aivan parhautta. Olen myös iloinen siitä, että poikaystävänikin on innostunut teestä. :)

  Ai, nyt tuli mieleen vielä aivan loistava tokaisu Katan suusta. Kun kysyin, että vieläkö meihin mahtuu yksi pannullinen teetä, hän totesi reippaasti: "Aina voi käydä vessassa!" XD

  ReplyDelete
 2. Haluaisin myös osallistua.
  Paras muistoni taitaa olla se, kun ensimmäisen kerran astuin The Ounceen. Ne tuoksut ja se tunnelma veti minut heti maailmaansa, ja silloin löysin kunnon teen. Muistan sen hetken niin hyvin, se oli myös ensimmäinen kerta kun pukeuduin lolitaan. :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. The ounce on tosiaan upea kokemus. Onnea arvontaan.

   Delete
 3. Minulla tee liittyy vahvasti nykyiseen seurustelukumppaniini, koska ennen häntä en juurikaan itse juonut teetä, mutta koska hän pitää kovasti teestä, opettelin itsekin juomaan sitä. Annan hänelle usein erilaista teetä lahjaksi. Kesällä kävin ensimmäistä kertaa The Ouncessa, joka tosiaan on ihana pieni puoti, ja sieltä löytyi myös hänelle tuliaisia.

  ReplyDelete
 4. Osallistun mielelläni kilpailuun :)

  Tiettyä parasta tee muistoa en kyllä osaa valita mutta parhaimpia tee hetkiä on ehdottomasti syksyiset sateiset illat, jolloin poikaystäväni kanssa katsellaa kauhuleffoja ja juodaan teetä :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sade ja tee ovat erottamaton yhdistelmä. Onnea arvontaan!

   Delete
 5. Parhaita teehetkeni, mitä nyt tulee mieleen, ovat lähiaikoina olleet teetauot koulussa. On hyvä laskea välillä ompelutyö käsistään ja hengähtää hyvän kupillisen ääressä, varsinkin nyt kun ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin saman pöydän ääressä on ihmisiä, joiden joukkoon tuntee todella kuuluvansa :).

  ReplyDelete
 6. My boyfriend and I have been together for four years now and he always tries to come up with beautiful and creative gifts for my birthday. This year his family was a bit short on money so I told him not to get me anything for my birthday because I didn't want him to spend the little money he had on me.

  On my birthday he arrived and being the great guy that he is, he had gotten me a present. He gave me the most beautiful tea set from a flea market because he knows how much I love tea, tea cups and everything that has to do with it. I love the set so much I get it out whenever I have friends over for tea and everyone always admires it which gives me the opportunity to tell them what a great boyfriend I have.

  I plan to hold onto this set for the rest of my life and serve all my loved ones tea in the best present i have ever gotten.

  ReplyDelete
 7. Tapasin kaksi hyvää ystävääni ensi kertaa viime kesänä, kun matkustin Helsinkiin ihan vain heitä tapaamaan. Kiertelimme koko päivän kaupungilla ja satuimme syöksymään sadetta suojaan Ounceen. Joimme sitten porukalla mustaa teetä intialaisella mausteella, joka sitten oli niin hyvää, että piti ostaa kotiinkin.

  ReplyDelete
 8. What a lovely idea! One nice teamemory I can share with you is the times when I lived in my first apartment. My friend lived in the same block and we always had a pot with tea. As we both were poor students we reboiled the leafs just adding more water and a little extra tealeafs. We spent hours drinking tea and going through her magnificent wardrobe filled with vintage clothing.

  ReplyDelete
 9. Osallistuisin arvontaan!

  Parasta teemuistoa on vaikea sanoa, mutta yksi hienoimmista kokemuksista, oli juoda perinteinen iltapäivä tee aidosti Englannissa ja syödä asiaankuuluvia kakkusia ja skonsseja! Paikan oma teesekoitus ja ilmapiiri loivat täydellisen teehetken, jonka muistan varmasti pitkään.

  Myös oman ensimmäisen teeastiastoni saaminen oli mahtava hetki.

  ReplyDelete
 10. Iiih, teetä teetä teetä... <3

  Mielestäni parhaimmat teemuistot ovat kaverien kanssa vietetyt herkkuillat, se kun osti itselleen posliiniastiaston ja se, kun löysin lokumin (turkish delight) ja teen välisen yhteyden.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turksih deligthia olisi kiva maistaa. Onnea arvontaan.

   Delete
 11. Yhtiä parhaista teehetkistä ovat kuitenkin ne kun koleus hiipii jo sisällekin ja voi kotiin tullessaan käpertyä sohvan nurkkaan kera hyvän kirjan ja hauduttaa pannullisen makoisaa teetä lämmikkeeksi.

  ReplyDelete
 12. Osallistun!

  Minulla on kaksi parasta muistoa. Toinen niistä on Lahdesta kun hippailin iltaisin naapuriin kaverin luokse ja joimme rooibosta eikä ollut kiire yhtään minnekään. Ulkona tuuli paukutti ikkunalasiin ja jos yritin tehdä koulutöitä tuli kaverini kissa sabotoimaan kaikki aikeet hetimmiten istumalla niiden päälle.

  Toinen muisto on kun pitkän, kuuman päivän iltapuolella, kun molempien jalat huusivat hoosiannaa koko päivän kävelyn jälkeen, poikkesimme ystäväni kanssa pieneen perinteiseen teehuoneeseen Kiotossa. Kuuma, vahva, vihreä tee on yllättäen yksi vilvoittavimmista juomista ikinä. Ruoka - tai siis oikeastaan herkut - ja teehuoneen rauhallinen puheensorina, lempparimuistoni Kiotosta! (Kys. kaverin nikki on muuten Mr Tea, mainitsin koska pidän yhteensattumista. :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihania muistoja ja yhteensattumat ovat minustakin hauskoja. Onnea arvontaan.

   Delete
 13. What a lovely give away!<3

  My best memory about tea has everything to do with my grandmother. When I was a little girl, I was home alone for most days, since both my parents worked full time. My grandma, who lived near by, decided to come every day after school to drink tea with me, let me try different blends and eat a nice biscuit. If we felt like it, we baked scones or apple pie together to make our tea moment extra special. She truly helped me through my first school years.

  When I was nine years old, my parents and I moved to another place, 2 hours away from my grandma. But I still go to her as much as possible, and everytime I bring a new blend of tea with me, so we can still have our tea moment together!<3

  ReplyDelete
 14. I actually just had tea right now so this giveaway sounds lovely. A perfect oportunity to try different blends from other places.

  Well i have a lot of good memories, some old, some not so old but the one i can think of at the moment is the most recent.
  I just gave birth to a little girl and honestly I'll have to admit being pregnant and giving birth (and the post birth as well) are not easy or beautiful like what they try to show in the movies. There's a lot of emotional and physical stress envolved. My husband is ace and he always tries to make me feel better so every night before bed, every single night, he would make me a cup of tea so i could relax. I thought he would stop after our child was born a week ago but he still brings me tea in bed or during the afternoon, whenever he thinks about doing so. I know its just a cup of tea but for me it means a lot more and it makes me feel loved. So I decided to share this tea related experience with you so its not all about the distant past. <3

  <3
  Jo

  ReplyDelete
 15. Juon paljon teetä ja olen juonut jo toistakymmentä vuotta. Paras muistoni on kuitenkin ajalta kun olin suunnilleen 11-vuotias.

  Minulla oli tuolloin rakas tyttömarsu joka maisteli ennakkoluulottomasti ihan kaikkea. Marsu oli sellainen sylilöllykkä joka itsenäisesti kiipesi ihmisen syliin aina kun tilaisuus sen salli.

  Muistan elävästi että eräänä päivänä marsu lattialla kipitellessään tuli taas tönimään jalkaani päästäkseen syliini. Istuin keittiön pöydän äärellä välipalaa syömässä ja nostin sitten tytön syliini mihin se hinkui, ihmettelin vain kun se oli kovin levoton ja kurotteli sylistäni pöydän tasolle.

  Arvasin että jonkin namin tuoksun oli haistanut joten nostin sen pöydälle ajatellen sen nakertavan voileipääni mutta mitä vielä, sehän otti pari määrätietoista askelta suoraan äitini teekupille ja alkoi litkiä jäähtynyttä teetä pisarat suusta roiskuen! Muistan vielä maunkin, se oli sitruunateetä.

  Tuona päivänä se pääsi teen makuun mitä sille ei tietenkään voinut kofeiinin takia antaa ja mieleeni on jäänyt miten se aina innostui valtavasti teen tuoksun tuntiessaan, sitä kun juotiin meidän perheessämme aika paljon.

  ReplyDelete
 16. Ihanin muistoni joka liittyy teehen on ensimmäinen kerta kun näin teekukan aukeamisen teekannussa. Oli maagisen hiljaista, kolme ihmistä tuijottaa herkeämättä läpinäkyvän lasikannun sisällä hidastettuna tanssivaa kukkaa ja hengittää siitä nousevaa jasmiinin tuoksua. <3

  ReplyDelete