Sunday, 20 May 2012

So very Dark Shadows


Kävimme kukkaisvarkaan kanssa katsomassa Dark Shadowsin ja pitihän tilaisuuden kunniaksi pukeutua. Halusin olla hivenen vampyyrimainen ja mielestäni onnistuin melko hyvin. IW:n op toimii myös gootissa siis.

We went to see the Dark Shadows, with Flower thief. To commemorate the occasion I dressed upo a bit vampirelike and in my opionion it worked out pretty nicely. IW works even with Gothic.

Elokuva oli todella inspiroiva. Saattaa siis olla että ilmaannun jonnekin kunnon vampyyrimeikissä. Myös puvustus oli todella hyvin toteutettu ja sain ideoita joita tulen käyttämään myös omissa asuissani. Toisaalta milloinkas Tim Burton ei olisi inspiroinut minua.

The movie was truly inspiring. It migth be that at somepoint I will show up somewhere with a full vampire makeup. The costuming was very nice too and I found many elements that I can use in my own look too. Although Tim Burton always inpires me. 

Lopuksi on sanottavat että jos ette ole vilä nähneet Dark Shadowsia, ostakaa liput heti.


In conclusion I must say that if you haven seen Dark Shadows yet, buy the tickets NOW.


Häsvätään....

Random pic is random

Mademoiselle Parapluie

10 comments:

 1. Oih, upea asukokonaisuus <3 Näytät todella nätiltä :) Hävettää myöntää, että en itse ole ehtinyt vielä käydä katsomassa tuota elokuvaa :( Mutta se on tekemislistassa heti seuraavana! Ei tuota elokuvaa voi jättää katsomatta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. KIiots kovasta. Elokuva kannattaa todellakin käydä katsomassa. Se on silmänkarkkia ja juonellisesti hauska.

   Delete
 2. Olet taas niin kauniina! ja todellakin onnistuit vampyyrimäisen asun luomisessa, olisit sopiva vastakappale vaikka itselleen Barnabas Collinsille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen erittäin imarreltu. Harmi vain että kyseinen herra on niin ihastunut Josetteen ja itse olen varattu.

   Delete
 3. you look so elegant!!! love it! The hat is perfect for the outfit!
  I want to watch dark shadows! But I don't have idea when it will start here ;_;

  ReplyDelete
 4. Erittäin kaunis asu, siluettikin on kauniin tasapainoinen kun hatussa on noin paljon lieriä! Olet muutenkin ehdottomasti inspiroivimpia lolitoja suomessa.

  Itse en pitänyt Dark Shadowsia kovin hyvänä elokuvana kerronnan puolesta, mutta puvustuksen ja muun esteettisen puolen vuoksi voisin maksaa vaikka toisestakin katselukerrasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Itsekin on myönnettävä että elokuvaan oli ehkä otettu vähän liikaa juonikuvoita mutta muuten pidin myös kerronan toteutuksesta.

   Delete
 5. Your outfit is really elegant and vampire like, really beautiful. I never imagined that IW dress in a goth coord, but it works outs great. And you are completely right about Tim Burton, he is the most inspiring director for me :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I wasn't sure about it first byut it did work out quite nicely!

   Delete