Sunday, 12 June 2011

Tyyli-ikoneita/Style icons

Blair Waldorf

Blair Waldorfin tyyli on ihanan klassinen. Siinä on yläluokkaista tyttömaisyyttä jota toivon voivani yhdistää lolityyliini. Hänen vaatteensa istuvat poikkeuksetta lähes täydellisesti ja asuissa on mielenkiintoisia mutta kuitenkin huolella valittuja yksityiskohtia. Hänen hiuspantansa ja klassiset kenkänsä ja korunsa ovat inspiroineet minua jo pitkään. Vaikka Blairin tyyli on klassinen siinä on piristivää yllätyksellisyyttä. Hän tietää aina miten pukeutua tilanteen mukaan ja se on ehdottomasti tärkeää minullekin.

Blair Waldorf's style is classic in the loveliest way. It has a flair of high class girliness which I wish to incorporate on my lolistyle. Her clothes are almost always perfectly fitted and her outfits have interesting and well chosen details. Her headbands, classic shoes, jewlery and bags have inspired me for a long time. Although Blair's style is classic it has uplifting and surpirinsing spirit. She always knows what to wear regardless of the situation and that is definetly important to me.

Claudia de Lioncourt, Mina Harker, Lucy Westrenza

Tai kuka tahansa muu historiallisessa vampyyrielokuvassa tai kirjassa esiintynyt naishahmo. Vampyyrielokuvissa on usein yvin samantyyppinen tapa puvustaa. Puvut ovat ylellisiä, juhlavia ja ajoittain hyvin ylilyöviä. Tyyli on hyvin goottilainen ja hyvin romanttinen. En sano että nämä hahmot insiroivat jokapäiväistä tyyliäni (vaikka luksusta arkeen onkin hieno periaate) mutta koen heidät ehdottomasti tyyli-idoleikseni ja nautin tyylin ylellisyyden yhdistämisestä juhlavimpiin kokonaisuuksiini.

Or any other heroine in a historical vampire movie or book. In these kinds of movies they use a very similiar type of style. The clothes are opulent, festive and sometimes very over the top. The lok is very gothic and very much romantic. I'm not saying that these characters inspire my everyday look (Though everyday luxury is a fine principal) but I feel that they are my style idols and I do enjoy to combine this look to my more festive outfits.


Muut lolitat

Ja eritoten ystäväni. Vaikka en voikkaan kuvitella pukeutuvani kuin Caramea tai Halktia, ihailen heidän tyylejään suuresti. Molemmat ovat persoonallisia, upeita ja lahjakkaita ja eikös se ole tärkeintä.

And especially my friends. Although I couldn't imagine to wear stuff like Caramea of Halktia I admire styles greatly. They both are unique, faboulous and talente and is that not what style is all about.

Mademoiselle Parapluie.

2 comments: