Wednesday, 1 December 2010

Joululahjaideoita/Holiday gift Ideas.

On jälleen se aika vuodesta jona mietitään mitä hankkia lahjaksi sille rakkaalle ystävälle, sisarelle, tyttärelle ja niin edelleen. Ja kyllä tuo ystävä, tytär, sisar ja niin edelleen saattaa olla lolita. Tässä on muutamia ehdotuksia kivoiksi lahjoiksi lolitaa harrastavalle.

It's yet again the time of a year when one needs to think what to give to that specia friend or sister or daugther and so on. And it could very well be that the afore mentioned friend, sister or daugther migth be a lolita. So here some suggestions for present to thoise who wear lolita.


Ensimmäinen ehdotukseni on kiva teekuppi. Tämä yksilö on Victorian maideniltä ja kustantaa noin 1900 jenia ja postikulut. Jos Japanista tilaaminen ei kuitenkaan onnistu niin ei hätää. Kirpputorit ja antiikkiliikkeet ovat pullollaan sieviä teekuppeja ja sellaisen löytäminen vaatii vain kävelyä lähimmälle kirpputorille tai antiikkikauppaan ja hyllyjen armotonta koluamista.

The first idea is a nice teacup. This one is from Victorian maiden and it cost aroun 1900 yen and shipping costs. If ordering from Japan is however denied not to worry. These pretties cloud be found in your local second hand and antique shops and it takes only to walk to the nearest one and give the shelves a througout looking and digging.


Jos lahjottavasi kuitenkin inhoaa teetä syvästi tai omistaa jo kattavan kokoelman teekuppeja niin miksi lahjaksi ei sopisi erityinen, sievä päähine? Yllä on Antique Beastin virkattu malli jollaisen näppäräsorminen henkilö valmistaa itsekin.

If you giftee hates tea or owns a grand collection of teacups why not give her a cute and special headdress? The one above is a crochet one from Antique Beast but a crafty girl can make on like herself.Muumikirja Taikurin hatussa sanotaan suuri totuus. Korut ovat naiselle juuri oikea lahja. Yllä oleva helmiä, pitsiä ja sifonkia yhdistävä koru on Innocent worldin mutta esimerkiksi Etsystä löytyy koruja jokaiseen makuun.

Moominbook Finn Family Moomintroll tells as one gret truth. There is no better gift to a woman than jewlery. This piece from Innocent world combines pearls, lace and chiffon but from Etsy anyone can find jewlery to fit any taste or style.


Viimeisenä ehdotuksenani ovat sievät hansikkaat. Nämä satiiniset juhlahanskat ovat Baby the stars shine brigthin kokoelmasta. Hansikkaita kuten teekuppejakin voi ostaa niin kirpputoreilta kuin vintageliikkeistä, etsystä ja jopa ihan tavallisista kaupoista. Varista vain että valitsemasi hansikkaat sopivat lahjan saajan tyyliin.

My last suggestion is a pretty pair of gloves. These, made from satin, are from Baby the stars shine bright. Like teacups you could buy gloves from second hand shops, vintage boutiques, from etsy and even in regular stores. Just make sure that the gloves fit the style of the one receiving them.

Linkkejä/ Clickables:

Viimevuotinen postukseni lahjosita ja paketoinnista
. (Only in Finnish)

Ramble Rori's article on gifts.

Ehow: How to wrap a gift.


Toivottavasti nautitte artikkelistani!

Hopefully you enjoyed my article!

Mademoiselle Parapluie

4 comments:

  1. Ihanan persoonallisia ideoita, vaikka tuotteet onkin napattu brändien sivuilta! Minulle kelpaisi mikä tahansa noista, etenkin IWn koru... *-*

    ReplyDelete
  2. Caramea: Pidin silmiällä myös lahjojen erikoisuutta brändituotteiden massassa. Halusin että tuotteet ovat hiukan erikoisempia kuin perussukat tai rusetti.

    ReplyDelete
  3. I love these ideas. Yours are some of the best I've seen so far.

    ReplyDelete