Saturday, 6 November 2010

Talviasuja! /Winter coordinates!

Marraskuussa alan aina miettiä mitä vielä tarvitsee hankkia tulevan talven varalle. Innostun pörröisistä turkiksista, villakangastakeista ja jostain kirkkaasta väristä piristääkseni talven pimeitä päiviä.

At november I start to think what is still needed for the coming winter. I get exited byt fluffy furs, woolen coats and some brigth colour to cheer up the dark days on northern winter

Winter walk
Ensimmäinen asu on tarkoitettu ulkoiluun. Pyrin talvitakeissa valitsemaan jotain niin klassista että sen voi asustaa synkempään tai pirteämpään tyyliin. Tässä olen hakenut synkempää tyyliä.

First coordinate is meanth for outdoors. When it comes to winter coats I try to choosa a classicly cut model whic can be coordinated to any style. In this coordinate I have tried achieve something darker.

Winter fun


Tällaista asua voisin kuvitella pitäväni arkena, shoppaillessani ystäväni kanssa tai hoitaessani asioita. Lisäsin asuun hansikkaat F**k Yeah Lolita:n hansikaspostauksen inspiroimana.

This is an outfit which I could wear in a normal day when shopping with my friend or taking care of business. I added the gloves after being inspired by the gloves post by F**K Yeah Lolita.

Winter party

Viimeisenä inspiroiduin talven juhlista. Joulu, uusivuosi... Onko parempaa syytä pukeutua kauniisti kuin juhlat ystävien ja sukulaisten kesken. Lisätäkseni glamouria asuun käytin näyttivä kenkiä ja pitkiä juhlahansikkaita.

Finally I was inpired by the celebrations of winter. Christmas, New years... Is there a better reason to dress up than to celebrate with onse friends and family. To add some glamour to this coordinate I used a pair of epic heels and opera style long gloves.

Mademoiselle Parapluie


5 comments:

 1. Hienoja asuja! Tuota noin, haluaisin kysellä erästä asiaa. Nimittäin tahtoisin tehdä unelma mekostani replican, sillä minulla ei ole varaa ostaa sitä eikä myöskään teettää mekkoa ompelijalla, joten täytyisi vain luottaa omiin ompelutaitoihinsa. Mitä mieltä sinä olet replicoista? Pelkään, että minut leimataan lolipiireissä jonkinlaiseksi matkijaksi jos toteuttaisin replican.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Anonyymi: Itse en vastusta itsetehtyjä replicoita vaan koen että ompelutaitojen kehittäminen on tärkeämpää kuin se onko suunnitelma omaperäinen. En usko että kukaan tulee leimaamaan sinua mitenkään koska melkein jokaisella lolitalla on jossain vaiheessa ollut joku replica.

  ReplyDelete
 4. OOOH! Eksyin ensimmäistä kertaa tänne kun etsin googlesta tietoa viktoriaanisista surupuvuista jos joskus laittautuisi oikein kunnolla naamiasiin. Olen siis ihan perusnormi tavallisentylsä kolmekymppinen. Mielestäni todella hauskaa ja kaunista tämä sinun elämäntapasi! Mietinkin että kun "teikäläisiä" näkee sillointällöin niin onko soveliasta katsoa pidempään ja saako tulla juttelemaan? Vai voiko joku kokea sen tunkeilevaksi? Et tietysti voi puhua kaikkien puolesta mutta noin yleisesti ajattelin tiedustella.. Lempielokuvani ovat veren vangit, Piano, tuulen viemää yms. Joten jään seurailemaan blogiasi :)

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Ainakin minulle saa tulla juttelemaan. Katselemiseenkin olen niin tottunut etten yleensä huomaa sitä. Ainut mitä pyytäisin välttämään on luvatta kuvaamine koska ainakin itse annan kuvata jos lupa kysytään.

  ReplyDelete