Wednesday, 26 May 2010

Tänään olin hiukan gootti


Huono peilikuva on huono muitta yritetään olla välittämättä siitä.

Tämä hiustyyli on tosi helppo saada aikaan ja sopii goottimaisimpiin gothic lolita koordinaatioihin. Pidän siitä itse melko paljon, tosin useimmat lolitat vastustavat edelleen tupeerausta periaatteesta.

1. Laita hiuksesi saparoille. Jos käytät erikoisia pompuloita (in my case: Roses) laita ne jo suoraan koska tuppeerauksen ylitse on mahdoton saada yhtään mitään lyttäämättä koko tyyliä. Halutessasi jätä suortuva kehystämään kasvojasi.

2. Tupeeraa, tupeeraa, tupeeraa. Ja kun uskot tupeeranneesi tarpeeksi, tupeeraa vähän lisää.

3. Käytä paria hiusneulaa kiinnittääksei saparoiden kasvoja lähimpänä oleva reuna hiuksiisi. Sitten tuupeeraa lisää ja muotoile haluamasi tyyliset saparot. Tämän tyylisiin aloita tupeeraaminen saparon yläosasta vetäen yläosiota hiukan ylöspäin.

4. Lakkaa, lakaa, lakkaa ja lakkaa vähän lisää.

Vinkki:

Lisää saparoihin pieniä pinnejä, rusetteja ja niin edelleen jos asusi on aivan supernäyttävä. Jos haluat laittaa Headdressin käytä tavallisia pompuloita. Liika on liikaa. Casualtyyliin sopivat rusetille solmittavat satiininauhat. Osta niin pitkät nauhat että niiden päät jäävät roikkumaan sievästi hiusten päälle.

Mademoiselle Parapluie

6 comments:

 1. Ihanan muhkea kampaus! Sopisi sweettariinkin, kunhan pitää huolen ettei lopputulos ole liian suttuinen ^^

  ReplyDelete
 2. Caramea: Kiitos. Kiva että tykkäät.

  ReplyDelete
 3. Pakko kysyä, mistä olet saanut nuo ruusupompulat? Ovat todella hienot!

  ReplyDelete
 4. Älyttömän sievä kampaus! Tavallisesti hieman vierastan saparoita, mutta niiden kiinnittäminen hiusneulalla lähemmäs kasvoja tuo aivan uudenlaista sävyä kampaukseen. Ja nuo pompulat ovat aivan ihastuttavat!

  ReplyDelete