Tuesday, 11 May 2010

Ofeliassa


Aloitan nyt törkeästi ofeliasta vaikka pitäisi puhua ensin miitistä ja shoppailemisesta ja niin edelleen. Mutta kun Ofeliassa oli niin tosi kivaa *-*. Tapasin paljon ystävini ja meillä oli hyvin hauskaa.


Asuun kuului itsetekmäni bonnetti, Thalesin valmistama paita, Moi-même-moitién hame, Cybershopin sukkakousut, Belle modesten hanskat ja Halosen kengät, sekä erinäisiä sormuksia.

Koska naammani kiinnostaa kaikkia. Noiden ripsien kanssa tulikin taisteltua ennen lähtöä oikein kunnolla, mutta sain ne lopulta naamaani.


Caramean ja Lunan kanssa. Luna on siis Caramean pupulaukku.


Xinerin ja Caramean kanssa.


Koko porukka sen jälkeen kun lähdimme Ofeliasta.


Ja sitten ostokseni. Kuppitosin on kahden kupin ja lautasen setttiin kuuluva lahja tädiltäni. Ostin Ofeliasta Victorian Maidenin samettipuseron, Belle modesten hanskat ja aivan ihanan keraamisen rasian. Kävin katsomassa sitä useamman kerran ja päädyin lopulta ostamaan sen.

Mademoiselle Parapluie

10 comments:

 1. Your style is so elegant, always very inspyring, I love to see such gothic styles in the middle of this Aneglic Pretty fever *_*

  ReplyDelete
 2. Menin ihan hämilleni kun moikkasit siellä Ofeliassa :D Toivottavasti et aatellu mua minään retardina x) Olit todella suloinen sun ihanassa mekossa - mäki haluun Moi-même-moitién vaatteita! ^^

  ReplyDelete
 3. sanski: Kiitos. En toki. Tuotteesi olivat ihania mutta harmi kyllä olin päässyt jo käyttämään rahavarani loppuun.

  ReplyDelete
 4. Noi ripset on todella upeat! ~Anni

  ReplyDelete
 5. Olet ihanan nuken näköinen^^

  ReplyDelete
 6. Tuo Moitien Holly hame on kyllä niin ihanan näköinen, yksi suosikeistani kuten myös Iron Gate :) Myös tuo sinun koko mekko Moitien Cathetral on hieno^^

  Tuliko isotkin tullimaksut tuohon Hollyn mekkoon? Kun se nyt ei kuitenkaan ole mikään halvin mahdollinen vaate ja varsinkaan jos tilaa ulkomailta^^' Mutta kyllä tuo hame oli varmasti hintansa värtti, uskoisin näin :) Onko tuo tilattu ihan Moitien omilta sivuilta (nyt ne sivut näyttävät jotenkin kaatuneen :( ) vai sitten cdjapanin puolelta?

  ReplyDelete
 7. Greepy: Muistaakseni ihan kohtuullisen kovat tullit tuli ja lisäksi jouduin maksamaan käsittelymaksun kun asun täällä hornan tuutissa. Tilasin CD-japanin kautta se on melko luotettava.

  Irongate on yksi omistakin suosikeistani.

  ReplyDelete