Friday, 22 January 2010

Synttäripostaus ja arvonta

Rakkaat lukijat.

Kiitos tästä ensimmäisestä vuodestani bloggaajana. Ja mikä vuosi se onkaan ollut. On tapahtunut monia hienoja asioita, joista eritoten voisi mainita useat ihanat lolimiitit, johon olen saanut osallistua tai kihlautumiseni rakkaaseen Kukkaisvarkaaseen, vain päivää ennen animeconia.

Lolitan saralla olen edistynyt paljon. Vaatakaappini on kasvanut huomattavasti ja olen oppinut ajattelemaan halujen sijaan tarpeideni mukaan (vaikka myönnänkin että jotkut mekot ovat aivan liian ihania niiden jättämiseksi kauppaan).

Erityiskiitoksen haluan lausua Cortile des Rosesin tytöille joiden kanssa minulla on useita ihania muistoja tältä vuodelta. Toivon että tuleva vuosi tuo niitä paljon lisää. Paljon on jo suunnitteilla.

Ja nyt rakkaat lukijat aion julkistaa mahdollisuuden voittaa jotain.

Kommentoikaa tähän viestiin kertomalla minulle jokin tärkeä muisto suosikkivaatteestanne. Voittajalle on luvassa yllätyspalkinto johon saattaa jopa sisältyä brändiä.

Arvonta päättyy sunnuntai-iltana kello 17.00 jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

Mademoiselle Parapluie

13 comments:

 1. (Suosikki vaatteita ei voi olla koskaan liikaa!) Jos täytyy valita vain yksi vaate, valitsen "tavalliset" mustat housuni. Niihin liittyy niin paljon muistoja, hyviä ja huonoja ja ne ovat elämää nähneet,polvista ihan rispaantuneet, mutta silti rakastan niitä housuja yli kaiken!Yksi hyvä muisto on ainakin kun niillä housuilla tanssin esityksessä, jossa oli lähes koko sali ihmisiä.(jännitin melkeinpä niin paljon, että tärisin, mutta esityksen jälkeen tuntui että voisin vaikka vielä kerran mennä esiintymään) Ja tämä kyseinen viikonloppu oli todella tapahtumarikas:)T:Anni (dragon__95@hotmail.com)

  ReplyDelete
 2. Onnea blogin synttärien johdosta! Ja tässä osallistumiseni arvontaan:

  Kaikkien aikojen unelmavaatteeni on (tietysti) Sugary Carnival. En ole vielä ehtinyt edes käyttää tätä mekkoa kertaakaan, sillä säästelen sitä erityisiin tilaisuuksiin (kuten Kämp-gallerian kello viiden teetä varten! ;D).

  Kuitenkin siihen liittyy jo erittäin vahva muisto. Olin niin kauan haaveillut tästä mekosta ja uskoin etten ikinä saa sitä - ja sitten, aivan yhtäkkiä, sinun avustuksellasi, sainkin sen. Sitten jännitin ja odotin ja pelkäsin mekkoni puolesta niin, että näin öisin painajaisia (ihan oikeasti).

  Ja kun mekko sitten viimein, parin viikon piinaavan odottelun jälkeen tuli luokseni, sitä tunnetta ei voi sanoin kuvata! Nostin mekon tärisevin käsin laatikosta, katselin sitä silmät säihkyen enkä voinut uskoa todeksi että se todella on nyt minun. Tunsin kuolleeni ja päässeeni lolien taivaaseen. :D

  ReplyDelete
 3. Onnea blogisi synttäreiden johdosta! :3

  (Kai tässä samalla voisi osallistua arvontaan.)

  Suosikkivaatteni on backstreetin liituraitahousut. Ostin ne pari vuotta sitten ja ne ovat hiukan liian isot sekä hiusvärissä, mutta ne ovat silti rakkaimmat housuni.
  Tärkein muisto on kesältä kun olin ystävieni kanssa linnänmäellä. Kuumanpäivän takia jopa kääsin lahkeet ylös ja totesin niiden näyttävän hyvältä niinkin.

  ReplyDelete
 4. Onnea blogillesi! Olenkin jo jonkin aikaa lueskellut tätä ja sinulla on ihana tyyli kirjoittaa. :)
  Sitten osallistuisin arvontaan:

  Rakkain vaatteeni on Enfant Terriblen Hui lai leen tekemä pallokuvioinen värikäs hame.
  Olen käyttänyt sitä paljon ja minulla on paljon hyviä muistoja hameesta. Käytin sitä ensikertaa loleillessani ja sain paljon positiivista kommenttia tuntemattomiltakin ihmisiltä.

  Uskon että hame pysyy yhtenä suosikki vaatteistani vaikka tulisin joskus omistamaan brändivaatteita tai muita sellaisia.
  Surukseni joudun vaihtamaan pitsit siitä koska pesukone turmeli ne. Onneksi löysin kaunista brodyyripitsiä ja hame pääsee pian taas käyttöön. :)

  ReplyDelete
 5. Muistan kun olin kuudennella luokalla ja minulla oli vihreät maastohousut. Käytin niitä aina kun voin ja ne olivat todellakin suosikkini. Eräänä päivänä olin pyöräilemässä kaverini kanssa ja housujen lahje jäi pyörän ketjujen väliin ja lahje repesi polveen saakka. Itku kurkussa totesin, ettei niitä voi korjatakkaan, mutta säästelin niitä silti todella kauan. Myöhemmin ompelin housuistani laukun, joten ne saivat uuden elämän.

  Tämän hetkistä lempivaatetta on todella vaikea päättää, sillä pidän niistä kaikista. Ehkä tämänhetkinen suosikkini on itse ompelemani kurpitsavaunu hame. Tein todella paljon töitä hameen kirjailun eteen. Käytin sitä all nighter tapahtumassa jossa näin paljon kavereitani ja meillä oli tosi hauskaa! Nyt hame on koulumme taidenäyttelyssä.

  ReplyDelete
 6. Paljon onnea blogillesi! :)

  Voisin minäkin osallistua.. Suosikkivaatekappaleeni on ehdottomasti silinterihattuni. Ei se ihan täysikokoinen ole, mutta silinteri kuitenkin. :D

  Ja paras muistoni sen kanssa on varmaankin se, kun olin loleihin pukeutuneen ystäväni kanssa junassa (itse toimin kodonana) kun toiselle puolelle käytävää asettui istumaan nuori nainen tyttärensä ja poikansa kanssa (molemmat alle kouluikäisiä). Jonkun aikaa poika vain tuijotti vuoroin minua ja ystävääni. Sitten hän totesi melko kovaan ääneen äidillensä: "Kato äiti tolla taikurilla on kaijukainen mukanaan!"

  Kaikessa suloisuudessaan se poika on nyt painunut mieleeni eikä sieltä varmaan hetkeen lähde. :)

  Onnea vielä kerran yksivuotiaalle blogillesi!

  ReplyDelete
 7. Paljon onnea blogin syntymäpäivän johdosta!

  Ennen kuin aloin pukeutumaan lolitaan vaatekaappnini oli suppea ja pukeuduin vähän miten sattuu, enkä pysty nimeämään yhtäkään suosikkivaatetta niiltä ajoilta, vaikka mekot ovatkin mieleeni aina olleet.

  Nykyinen suosikkivaatteeni on myös yksi myös unelmavaatteistani.
  Loleilun alkuajoistani asti unelmavaatteeni on ollut Moitién Candleabra JSK, joka on malliltaan aika poikkeava muihin Moitién luomuksiin. Klassinen, mutta silti prinsessamaisen goottityylinen JSK vei sydämeni lähes hetkessä, minkä jälkeen pystyin vain haaveilemaan kyseisen mekon omistamisesta, sillä en kertaakaan nähnyt sitä missään myynnissä tai huutokaupattavan.
  Viime keväänä Japanin matkalla poikkesimme lähinnä uteliaisuudesta Shinjukun Closet Childissä katsomassa jos jotain löytyisi. Jotain todellakin löytyi ja poistuin kaupasta unelmieni Candleabra JSK kassissa. Mekko maksoi mansikoita, vaikka ei kovin hyvässä kunnossa ollutkaan - en kuitenkaan valita, sillä minulle JSK on korvaamaton ja hyvin todennäköisesti suosikkini vielä hyvin pitkään.

  ReplyDelete
 8. No, minulla oli lapsena neulotut "villahousut", sini-punaraidalliset. Ne olivat niin pehmoiset, lämpöiset ja ihanat että halusin käyttää niitä aina. Sittenkin kun lahkeet olivat niin lyhyet että resorit olivat polvien kohdalla. Aijai.

  ReplyDelete
 9. Onnea myös minunkin puolesta blogi urallesi :)
  Minun suosikkivaatteeni on varmaan kautta aikain ollut ihan tavallinen lyhyt pvc hamonen jossa on pieni röyhelöhelma ja pari solkea koristeena :D
  Sain sen joskus 5 vuotta sitten ja siitä asti se on ollut ylivoimainen suosikkilumppu <3 ^^ Nykyään se on vähän kulahtanut kun pvc:n pinta tuppaa "rutistumaan" kovalla käytöllä :D

  ReplyDelete
 10. Mutta unohtui nyt se muisto tuosta hamosesta :''D Niin, paras muisto siitä varmaan on se, kun oma äitini näki sen ensimmäisen kerran :D Mammani dissasi minua useamman viikon sen käytöstä ja loppujen lopuksi päätyikin pitämään siitä ^^ Muut muistot taitaakin siitä olla sitten baarireissuilta.

  ReplyDelete
 11. Onnea 1 vuotta täyttävälle! Odotan aina kovasti kirjoituksiasi, haluaisin lukea niitä hieman useamminkin. :)

  Suosikkivaatteeni on eräs itsetekemistäni mekoista. Sitä voisi kuvailla classic lolita -tyyliseksi; ruskeapohjaisella kankaalla on herkkiä raitoja ja pieniä ruusuja. Löysin kankaan vuonna 2006, mutta odotin kaksi vuotta, ennen kuin uskallauduin tekemään päätöksen mekon mallista ja käyttämään kankaan.

  Kun pukeudun ruusumekkooni, oloni on aina huoliteltu ja tyylikäs. Olen laittanut mekon moniin erikoistilaisuuksiin - ja muutaman kerran kouluunkin. Tärkein muisto on varmaan se juhlapäivä viime joulun alla, kun valmistuin vaatetusartesaaniksi.

  ReplyDelete
 12. Kenkäfriikkinä mun on pakko sanoa ett mun suosikkivaate on Adidas SuperStarit <3 Yhdet oon jo kuluttanu puhki, toiset menossa...
  Tai ehkä se on Peakin huppari, tuskin uskallan pistää sitä pesukoneeseenkaan. Ja se malli istuu vartalolle ku vartalolle, siksi halusin sen alunperin ja maksoin siitä kolmekertaa niin paljon ku yleensä maksaisin hupparista.
  Noista voikin jo päätellä että oon aika sporttinen pukeutuja, joskus yritän olla tyttömäinen, huonolla menestyksellä ;) Oon liian villi...

  ReplyDelete
 13. Onnea ihanalle, kauniille, ja oikealle tyttömäisyyden ylistykselle; blogillesi.
  Osallistun myös arvontaan, vaikka lempivaatteeni valitseminen onkin hankalaa, päädyin lopulta ainoaan lolitamekkooni; Vaaleansiniseen ompelijan toteuttamaan kaunokaiseen, jossa on helmaa viktoriaanisen egoni verran, ja jossa tunnen oloni oikeaksi prinsessaksi kaikista virheistäni huolimatta. Ostin sen Enfant Terriblen sisäisistä kaupoista viime keväänä päättäjäismekokseni, koska valmistuin peruskoulusta. Itkin monet katkerat jäähyiväiskyyneleet vuosikausia kestäneille ystävyyssuhteille tuossa vaatteessa, ja silti se jaksaa muistuttaa miten uusi alku alkaa aina kun jotain loppuu. :)

  ReplyDelete