Friday, 4 October 2013

Lolita blog carnival: Three trends I never got into

Over the top sweet lolita

Well this is way too obvious. I haven't worn much sweet so this was one trend I never really cared about. I suppose it was too saccarine. Also I was still on full gothic mode when this started.

 Wigs


To this day I haven't worn wigs in lolita. I just find it rather tedious and always prefered the natural hair look. Although a curly, long wig has always tempted me mostly because my hair refuses to stay in curls for longer that half an hour.

 Teaparty shoesJust never cared for them. I like a more delicate heel and they just don't have that.  Plus I don't think they would suit my style very well. 

Are there any trends you never cared for? Please share in the comments.This week's participants
Mademoiselle Parapluie

8 comments:

 1. Teaparties are a good one! I think they'd make my feet look too big with the way they're designed and I can't say I ever cared for them either.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me neither. I really prefere daintier, more delicate shoes (or something completely stompy).

   Delete
 2. Minä taas en ymmärrä miten joku kuvio brändirätissä on niin himoittava, sillä raidat tai pilkut vaatteessa ovat minulla luokiteltavissa extremeksi :D
  Aurora

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta printit, ovat erittäin kivoja ja niihin selvästi panostetaan. Joku nekin on piirtänyt. On hienoa että tavallaan lolitamekon helmassa esitellään jonkun taidetta.

   Delete
 3. En osaisikaan kuvitella sinua kävelevän kadulla vastaan teapartyt jalassa!

  ReplyDelete
 4. Voin osittain samaistua näihin..etenkin en ole ott-lolitaan koskaan hurahtanut, vaikka se onkin hyvin suosittua länsimaissa ja sitä näkee paljon. Jotenkin suuren määrän asusteita ja printtejä yhdellä kertaa, en koe omaksi itsekseni ja mieluusti käytän tavallaan hillitympiä asuja. En myöskään ole innostunut niin teaparty kengistä, ehkä paljolti sen vuoksi, kun ne ovat ylipäätänsä niin suosittuja, vaikka pukeudunkin paljon sweetiin.

  Peruukkeja rakastan kylläkin näiden edestä! x) Minulla on myös tähän omat syyni ja ehkä sepustelen siitä joskus blogiini, yksi niistä on myös tuo, ettei oma tukka pysy kiharoilla hetkeä pidempään.

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse pidän tietynlaisesta elegantista runsaudesta joka ei kuitenkaan näytä siltä että asuun on laitettua kaikkea ja vielä tiskiallaskin. Teapartyt tosiaan on aika nähtyjä.

   Kiharaisen vähän omia hiuksia pidemmän peruukin voisin ottaa.

   Delete