Saturday, 5 December 2009

Lolipäivän asu

Kuvaus
Hattu, mekko: Itsetehtyä
Paita: Muokattu
Sukkahousut: Sokos
Kengät: Dinsko
Laukku: Vitage
Koru: AT


Kävimme siis ostoksilla ja hiukan kirpputoreilla. Mitään ei meikkien lisäksi löytynyt joten jätin kuvien ottamisen väliin.

Mademoiselle Parapluie.

2 comments:

 1. Voi Mimi, olet taas niin nättinä!

  Omaan eräänlaisen ongelman ja ajattelinkin kysellä sinulta neuvoa. Olen aloitteleva lolita ja lähtökohtani olikin Sweet. Sweet ei kuitenkaan tunnu siltä omalta jutulta ja jostain kumman syystä olen sisimmässäni halajanut classic lolitaa, tosin tietyistä syistä olen en ole edes hankkinut tietoa, vaikka classic on tuntunut omalta jutulta jo melkein alusta asti, tosin en edes ollut törmännyt tyyliin nimeksikään. Silti tyyli on tuntunut kovin ihastuttavalta. Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan.
  Tänään päädyin selailemaan muutamien Classic brändien sivuja ja olin kuin uudestaansynytnyt, tuntuu kuin tyyli olisi elänyt koko ajan sisälläni. Ongelmani on vain se, että kun innosta hyypien olen etsinyt tyylistä tietoa, on minulle noussut kuva, kuin tyyliä saisivat edustaa vain ns. vanhemmat, kokeneemmat lolitat ja nuorilla aloittelijoilla ei olisi tyyliin mitään asiaa. Voiko tyylin siis aloittaa ensimmäisenään, tosin olen jo ostanut sweetlolitavaatteita jne, mutta onko minulla siis mahdollisuus edustaa "luvallisesti" Classicia päätyylinäni? Onko totta, että classicia on helpoin "murtaa", silti tietenkin harkitusti. Mistä voisin löytää enemmän tietoa? Millaiset talvikengät soveltuisivat classiciin?

  Kiitoksia jo etukäteen, jos millään viitsisit vastata, sillä tämä on minulle kovin tärkeää!

  ReplyDelete
 2. Sweetmistyroses:

  Classic on todella ihana tyyli ja jos haluat aloittaa sillä niin toki niin voi tehdä. Lisäksi osa yksinkertaisimmista sweetvaatteista soveltuu myös classiciin.

  Enfant terrible on hyvä tiedon lähde mutta oletan että olet jot tutkinut sitä. Sitten on tietenkin Classic lolien liejournal-yhteisö ja muutamilla classicloleilla on tämmöiset blogitkin.

  Esimerkiksi

  http://hercuriouselegance.blogspot.com/

  http://misselthwaitemanordiary.blogspot.com/

  Talvikengiksi suosittelen nyöritettäviä nilkkureita jollaisia käytettiin viktoriaanisella ajalla. Sellaisia käytän itsekin.

  Mademoiselle Parapluie.

  ReplyDelete