Saturday, 7 November 2009

Talviasusteet top 5

Winter accessories galore
Winter accessories galore by Mimi_elizabetha featuring J by Jasper Conran

1. Karvahatut: Turkis tai tekoturkis ihan sama vaikkakin ostan turkikseni käytettynä. Olen kokeillut molempia ja uskon että turkis on tekotavaraa parempaa laadullisesti ja luonnon suojelun kannalta (kestää pidempään, maatuu, ei ole tehty öljystä...).

2. Muhvit: Muhvit ovat rakkauteni. Tällä hetkellä omistan vain yhden mutta suunnittelen tekeväni toisen. Oma muhvini on tehty joskus 70-luvulla vanhojen puvun yhteyteen.

3. Turkisviitat: Omani on tekoturkista ja käytän sitä erittäin kovilla pakkasilla takkini päällä ettei tule ihan kauhean kylmä.

4. Sininen: Tänä vuonna olen ihastunut siniseen. Minulla on siniset hanskat, sininen huivi ja aion todellakin hankkia muitakin asusteita sinisenä.

5. Lumihiutaleet: Tiaroissa, koruissa, printtinä, miten vain, missä vain, milloin vain. Lumihiutaleet ovat ihania.


Pidän myös korvaläpistä vaikka suosinkin hattuja. Hatut pitävät korvat ja pään lämpöisenä (ihmisestä haihtuu eniten lämpöä pään kautta) mutta jos on tarkoitus istua autossa, kävellä muutama askel tapahtuma paikalle ja loppuillasta takaisin autolle niin korvaläpätkin toimivat.

Mademoiselle Parapluie.

3 comments:

 1. Oon aina pohtinut noita muhveja ja niiden käytännöllisyyttä. Ovatko kovinkin hankalia esim. shoppailu reissuilla? :D

  ReplyDelete
 2. Minusta turkikset ovat hienoja. Enkä nää mitenkään pahana jos tosiaankin ihminen ostaa käytetyn turkin tai saa sellaisen jostakin. Haaskaustahan se olisi jos turkin heittäisi roskiin. Minkkiturkkia odotellessa~

  ReplyDelete
 3. Grotesca: Muhviin voi asentaa sellaisen niskan takaa kulkevan lenkin jolloin käsiä tarvitessa se vain roikkuu kaulassasi.

  Jousia: Olen samaa mieltä. Itseasiassa ostin juuri eilen turkin (25 euroa, suosikkikirpputoriltani) josta aion valmistaa muhveja.

  ReplyDelete